Politica de confidențialitate

Când folosiți serviciile noastre, ne încredințați informațiile dvs. Înțelegem că este o mare responsabilitate și ne străduim să le protejăm și să vă oferim putere de decizie în privința acestora.


A. INFORMATII GENERALE

 

Această Politică de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal („Politica”) descrie modalitățile în care noi, societatile MARA , procesăm informațiile aduse la cunoștința noastră, incluzând datele cu caracter personal care sunt colectate prin intermediul acestui website atunci când acesta este utilizat de dumneavoastră.

 

Societatile MARA depun toate eforturile  pentru a vă asigura confidentialitatea datelor. Daca aveti intrebari sau probleme legate de folosirea datelor personale contactati-ne pe officemanager@maraconsult.ro), iar profesioniștii noștri vor analiza fiecare situație în parte și vă vor răspunde cu promptitudine.

 

În general, intenția noastră este de a colecta datele cu caracter personal care sunt furnizate în mod voluntar de către vizitatorii website-ului nostru și care sunt necesare pentru a putea oferi acces la informații privind serviciile Societăților MARA.

Prin vizitarea si completarea formularelor de contact de pe site-ul nostru, sunteti de acord ca datele dumneavoastra personale sa fie procesate in maniera descrisa in aceasta politica de confidentialitate.

Aceasta politica de confidentialitate este parte din Termenii si conditiile site-ului. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile, suntetiimplicit de acord cu politica de confidentialitate. In cazul in care exista contradictii intre termenii utilizati in Termeni si Conditii si Politica de confidentialitate, se vor lua in considerare termenii celei din urma.

Cuprins

  1. Context legislativ
  2. Definitii ale termenilor
  3. Scopul prelucrarii
  4. Temeiurile prelucrarii
  5. Durata prelucrarii
  6. Drepturile persoanelor a caror date sunt prelucrate
  7. Ce date personale colectam
  8. Cum utilizam datele personale
  9. Cine mai are acces la datele personale
  10. Cum asiguram securitatea datelor personale
  11. Copii
  12. Informații contact     
  13. Ofițer protecția datelor
  14. Autoritatea de supraveghere
  15. Modificări ale politicii de confidențialitate



1. Contextul legislativ

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (in continuare denumit „Regulamentul GDPR”) aplicabil cu data de 25 mai 2018, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati prin utilizarea site-ului nostrum.

 

Pentru mai multe detalii privind continutul acestei norme juridice, va rugam sa accesati urmatorul link:

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679

 

2. Definirea termenilor

Date personale – orice informatie legata de o persoana reala identificata sau identificabila

Procesare – orice operatiune sau set de operatiuni care sunt realizate asupra datelor personale sau pe seturi de date personale

Subiectul procesarii – O persoana reala si majoraale carei date personale sunt procesate

Copil – o persoana reala si minora (care are varsta sub 16 ani )

Noi – MARA INTERNATIONAL CONSULTS SRL si MARA BUSINESS CONSULTING  SRL

 

3. Scopurile prelucrarii

  • Informarea utilizatorilor cu privire la diverse solicitări adresate prin intermediul formularului de contact.

  • Colectarea de informații de la consumatori privind gradul de satisfacție referitor la serviciile prestate de către Companie.

  • În vederea îmbunătățirii experienței oferite pe site, a diverselor analize sau raportări privind modul de funcționare al site-ului sau a preferințelor de consum ale vizitatorilor site-ului.

 

4. Temeiul prelucrarii

Temeiul legal al prelucrarii datelor cu caracter personal conform scopurilor mai sus indicate este:

  • Consimțământul dumneavoastră pentru prelucrarea datelor cu caracter personal în scop de marketing, în cazul în care l-ați furnizat. Aveți posibilitatea de a vă retrage în orice moment consimțământul prin urmarea instrucțiunilor de dezabonare din fiecare email sau prin transmiterea opțiunii de dezabonare prin intermediul formularului de contact.

  • Interesul legitim de a îmbunătăți permanent experiența dumneavoastră si serviciile noastre pe site.



5. Durata prelucrarii

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate doar pe perioada necesară pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare indicate la punctul 3.

În cazul prelucrării datelor în baza consimțământului privind transmiterea de informări, datele vor fi prelucrate până la momentul dezabonării dumneavoastră.



6. Drepturile persoanelor ale caror date sunt procesate

  Subiectul procesarii are urmatoarele drepturi care se exercita la cerere și în mod gratuit:

  • Dreptul la informare – ceea ce înseamnă că aveți dreptul să știți dacă datele dvs. personale sunt procesate; ce date sunt colectate, de unde sunt obținute și de ce și de cine sunt  prelucrate.

  • Dreptul de acces la datele dumneavoastră cu caracter personal – ceea ce înseamnă că aveți dreptul de a accesa datele colectate de la / despre dvs. Aceasta include dreptul dvs. de a solicita și de a obține o copie a datelor dvs. personale.

  • Dreptul la rectificare a datele dumneavoastră cu caracter personal – ceea ce înseamnă că aveți dreptul să solicitați rectificarea sau ștergerea datelor dvs. personale care sunt inexacte sau incomplete.

  • Dreptul de a șterge datele dumneavoastră cu caracter personal -  ceea ce înseamnă că în anumite circumstanțe puteți cere ca datele dvs. personale să fie șterse din înregistrările noastre., însă în acest caz nu veți mai beneficia de posibilitatea de a primi informații prin intermediul adresei de poștă electronică. Acest drept nu va putea fi exercitat în măsura în care exista obligatia, conform legii să păstreze și să proceseze anumite date cu caracter personal, de exemplu, în cazul solicitărilor de accesare a serviciilor furnizate de către Companie. Datele pot fi șterse în următoarele situații:

    • acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

    • în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;

    • în cazul în care vă opuneți prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze;

    • în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

    • în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;

    • datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau dreptului intern sub incidența căruia se află operatorul.

  • Dreptul de a restricționa procesarea –  în cazul în care se aplică anumite condiții, aveți dreptul să restricționați procesarea datelor dvs. personale.

  • Dreptul de a se opune procesării –în anumite cazuri aveți dreptul să vă opuneți procesării datelor dvs. personale,

  • Dreptul de a se opune prelucrării automate – ceea ce înseamnă că aveți dreptul să aduceți obiecții la prelucrarea automată, inclusiv la profilare. Acest drept îl puteți exercita ori de câte ori există un rezultat al profilării care produce efecte juridice care vă afectează în mod semnificativ.

  • Dreptul la portabilitatea datelor – aveți dreptul să obțineți datele dvs. personale într-un format care poate fi citit de calculator sau, dacă este posibil, ca transfer direct de la un procesor la altul.

  • Dreptul de a depune o plângere – în cazul în care refuzăm cererea dvs. în baza Drepturilor de acces, vă vom oferi un motiv pentru acest refuz. Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care a fost tratată solicitarea dvs., vă rugăm să ne contactați.

  • Dreptul pentru ajutorul autorității de supraveghere – ceea ce înseamnă că aveți dreptul la ajutorul unei autorități de supraveghere și dreptul la alte căi de atac, cum ar fi solicitarea de despăgubiri.

  • Dreptul de a retrage consimțământul – aveți dreptul să retrageți orice consimțământ dat pentru procesarea datelor dvs. personale.

Drepturile mai sus menționate sunt expres prevăzute în Regulamentul UE 679/2016 pentru protecția persoanelor fizice cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

 

7. Ce date personale colectam

Informații pe care ni le-ați furnizat

Puteți utiliza site-ul nostru furnizându-ne datele dumneavostră cu caracter personal.

Colectăm date cu caracter personal prin utilizarea formularului de contact pe care îl regăsiți pe site-ul nostru la secțiunea ”CONTACT” Astfel : e-mailul și numele dvs., telefon,  etc. , in principal informatiile necesare pentru realizarea unui serviciu sau pentru a va imbunatati experienta de potential client/ colaborator. Salvăm informațiile pe care ni le furnizați pentru a comunica cu dvs. sau pentru a vă oferi servicii. Nefurnizarea oricăreia dintre informațiile și datele cu caracter personal solicitate poate conduce la imposibilitatea contactării și transmiterii solicitărilor/sesizărilor dumneavoastră prin intermediul website-ului nostru.



Informații colectate automat despre dvs.

Acestea includ informații care sunt stocate automat prin cookies. Procesam adresa dvs IP și istoricul acțiunilor . Când utilizați serviciile noastre sau vizualizați conținutul site-ului nostru, activitățile dvs. pot fi înregistrate.



Informații disponibile în mod public

Putem colecta date despre dvs. care sunt disponibile în mod public.

 

8. Cum utilizam datele personale

Noi folosim datele dvs. personale pentru:

  • a furniza serviciul nostru către dvs. Aceasta include: furnizarea de informații la cererea dvs. și  eventuala comunicare în legătură cu aceste produse și servicii; comunicarea și interacțiunea cu dvs. și anunțarea despre modificările aduse oricăror servicii.

  • a îmbunătăți experiența clienților;

  • a îndeplini o obligație în conformitate cu legea sau contractul;

Noi folosim datele dvs. personale  din motive legitime .

In baza acordului dvs. va vom prelucra datele personale in urmatoarele scopuri :

  • indentificarea dvs.

  • pentru a vă oferi acces la serviciile noastre;

  • pentru a vă trimite / oferi un serviciu;

  • pentru comunicarea cu dvs.

Pe baza unui interes legitim,  noi procesăm datele personale pentru următoarele scopuri:

  • să vă trimitem oferte personalizate

  • să gestionăm și să analizăm baza noastră de clienți (comportament și istoric) pentru a îmbunătăți calitatea, varietatea și disponibilitatea serviciilor oferite / furnizate

  • să efectuăm chestionare privind satisfacția clienților;



          Am putea procesa datele personale pentru alte scopuri care nu sunt menționate aici, dar sunt compatibile cu scopul original pentru care au fost colectate datele. Pentru a face acest lucru, ne vom asigura că:

  • legătura dintre scopurile, contextul și natura datelor personale este adecvată pentru continuarea procesării;

  • procesarea în continuare nu vă va afecta interesele și ar exista o garanție adecvată pentru procesare.

Vă vom informa despre orice procesare și scopuri ulterioare.



9. Cine mai are acces la datele personale

Nu dezvaluim  datele personale tertilor . Au acces la datele dvs. pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, partenerii nostrii sau entitati care sprijină desfășurarea activității societății noastre prin intermediul site-ului cum ar fi furnizori de servicii IT, furnizori de servicii de marketing, ori la solicitarea organelor si autoritatilor  competente de control. Împărtășim datele dvs. cu:

 

Procesatori de date:

Google (servicii e-mail, web analytics și stocare de date cloud)
Microsoft (stocare de date cloud și servicii web)

Parteneri de business:

Well Technology SRL  http://welltech.ro

Datele cu caracter personal nu vor fi transferate în state din afara Uniunii Europene.

 

10. Cum asiguram securitatea datelor personale

Facem tot posibilul pentru a păstra datele dvs. personale în siguranță. Utilizăm protocoale sigure pentru comunicare și transfer de date (cum ar fi HTTPS). Folosim anonimizarea și pseudonimizarea acolo unde este cazul. Monitorizăm sistemele noastre pentru posibile vulnerabilități și atacuri.

Pe site, utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin ca urmare a furnizării voluntare a numelui, e-mailului și numărului de telefon al acestuia. Societatile Mara nu pot fi considerate responsabile pentru erorile survenite din cauza neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea numelui, e-mailului și numărului de telefon al acestuia. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către Societatile Mara și colaboratorii săi numai în scopul declarat al acestui site. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităţilor în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu reglementările în vigoare.

Chiar dacă facem tot posibilul, nu putem garanta ca  transmisiile de date pe Internet pot fi 100% sigure. In consecinta, nu putem asigura sau garanta securitatea informatiilor pe care le transmiteti si intelegeti ca orice informatie pe care o transferati catre societatile MARA se face pe propriul dvs. risc. Cu toate acestea, societatile MARA folosesc masuri de securitate a site-ului in conformitate cu cele mai bune practici pentru a proteja site-ul web, e-mailurile si listele de corespondenta.

Suntem constienti ca pot aparea incidente de utilizare gresita sau incursiuni neautorizate de program. In aceste situatii obiectivele noastre sunt de a izola cat mai rapid  problema pentru a asigura sau restabili functionalitatea corespunzatoare si pentru a minimiza neplacerile utilizatorilor nostri. Daca este necesar vom informa autoritățile competente cu privire la încălcarile datelor.  Vom face tot ce putem în mod rezonabil pentru a preveni încălcarea securității și pentru a asista autoritățile în cazul în care vor apărea încălcări. 

 

11. Minorii

Nu intenționăm să colectăm si nu colectăm cu bună știință informații de la persoane minore(copii). Nu vizăm minoriicopiii cu serviciile noastre.

 

12.  Informații contact

Dacă aveți întrebări legate de această politică de confidențialitate, practicile noastre legate de acest site sau de serviciile noastre sau dacă doriți să  uzati de drepturile dvs. indicate la punctul 6 , vă rugăm să ne contactați la următoarele :

Mara International Consults  SRL – Mara Business Consulting SRL

Arad, str Andrei Muresanu nr.21, cod postal 310011, Arad, Romania

officemanager@maraconsult.ro

tel: 0 257 256 359

 

13. Ofițer protecția datelor

Responsabil cu protectia datelor al societatilor noastre este societatea  DAIKOKUTEN SRL

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile dvs. personale sau daca doriti sa va executati drepturile sau aveti nelamuriri sau reclamatii, puteti sa responsabilul nostru pentru protectia datelor adresa de   e-mail la dpo@daikokuten.ro

 

14. Autoritatea de supraveghere

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal


Adresa: Bucuresti, b-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336

Pagina de internet:http://www.dataprotection.ro

Adresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Telefon:+40.318.059.211; +40.318.059.212

Fax: +40.318.059.602

 

15. Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de confidențialitate. Este posibil sa actualizam din cand in cand acest document de informare prin publicarea unei noi versiuni pe acest site web.

Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment, din orice motiv si fara notificare acest document de informare. Orice modificare a politicii noastre de confidentialitate va fi afisata pe aceasta pagina,  care va  inlocui toate anunturile sau declaratiile anterioare privind practicile noastre de confidentialitate si termenii si conditiile care guverneaza utilizarea acestui site web.

Pentru a descărca sau a șterge datele dvs. personale de pe site-ul nostru, va rugam sa ne contactati la officemanager@maraconsult.ro .