Despre noi


Succesul nostru consta in a obtine ceea ce isi doresc clientii nostri.

Grupul

"MARA"

Este prezent pe piata economica europeana din 1995, oferind servicii de evidenta fiananciar – contabila, managementul resurselor umane, consultanta fiscala si alte servicii profesionale, avand o echipa de specialisti caracterizati de profesionalism, corectitudine si promptitudine. Organizam si conducem evidenta contabila a intreprinderilor cliente, avand activitati conexe care sprijina realizarea cu succes a acestui obiectiv.

Am crescut alaturi de clientii nostri si ne mandrim de succesul lor si al nostru. Ne-am specializat in domenii diverse precum:

-Agricultura
-Transporturi internationale de marfuri
-Dezvoltare imobiliara si contructii
-Comert si servicii
-Productie
-Organizatii non profit

MARA INTERNATIONAL CONSULTS SRL

A fost infiintata in anul 1995, cu scopul de a oferii toata gama de servicii necesare unei afaceri, pentru o dezvoltare durabila si eficienta. Suntem autorizati de Corpul Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania si membri ai Camerei Consultantilor Fiscali din Romania.

Suntem membri AGN International, o asociatie internationala profesionala de societati de contabilitate si consultanta, separate si independente.


MARA BUSINESS CONSULTING SRL

Crestere si succes. Eficienta si profitabilitate. Aceste obiective sunt prioritatile de vârf pentru afacerea dumneavoastra, iar afacerea dumneavoastra a fost prioritatea numarul unu pentru Mara Business Consulting SRL in toti acesti ani, pe parcursul carora echipa noastra de specialisti s-a dezvoltat, oferind clientilor cele mai bune servicii de gestionare resurse umane si salarizare. Construim strategii, analizam rezultate pentru a realiza intotdeauna scopul clientilor nostri.