International


Mara International Consults este membru AGN International, o asociatie globala a societatilor de contabilitate si consultanta, separate si independente.

Misiunea AGN este de a permite membrilor sai sa isi sprijine clientii, persoane juridice si fizice, la standarde inalte cu sfaturi de afaceri practice cat si cu know-how comercial local, oriunde este nevoie la nivel mondial.

Apartenenta noatra la AGN ofera clientiilor nostri acces la sfaturi practice de afaceri la nivel global, in cadrul unei structuri de relatii de incredere care este conceput sa ofere standarde inalte la un cost accesibil; un antidot la complexitatea și costurile unor furnizori de nivel mondial.

AGN International este compus din 5 regiuni. În cadrul fiecărei regiuni și la nivel mondial, firmele membre colaborează pentru a răspunde necesitatilor clienților și a îmbunătăți serviciile, prin înțelegerea reciproca a piețelor, impartasind experiențele și cunoștiințele locale.

AGN - ANGAJAMENT CU CLIENTII NOSTRI

În calitate de membri ai AGN, misiunea noastră este de a putea oferi servicii de cea mai buna calitate pentru clientii nostri oriunde în lume. Pentru a ne putea sustine clientii intr- un context international este esential sa fim mereu "conectati".

Toți membrii AGN se angajeaza la standardele serviciilor oferite clientiilor, fiind o conditie pentru a fi membru AGN. Caracteristicile cheie sunt aici.

AGN foloseste cuvantul “individual” pentru a descrie stilul de consultanta si cultura. Natura diversa a dimensiunilor, specialitatilor si profunzimea cunostiintelor locale descriu membrii AGN ca un antidot la monotonia coorporatista care uneori este asociata cu profesia contabila. Scopul nostru este de a fi pragmatici si autentici. Suntem orientati pe relatii, intelepti si reflectanti, dar tineri si energici in perspectiva.

Membrii AGN sunt profesioniști de încredere cu care intr-adevar iti doresti să faci afaceri!

Personalul Comisiilor Regionale si AGN International monitorizeaza feedback-ul cu privire la performantele membrilor in serviciile oferite clientilor, si actioneaza prin rezolvarea eventualele problemele care ar putea aparea.

STANDARDELE SUNT CHEIA IN AGN INTERNATIONAL

Înainte de a fi admise ca si membri AGN, societatile sunt supuse unui proces de admitere, care evaluează structura acestora, activitățile și abordările în materie, inclusiv independența, etica, reglementarea și previziunile acestora.

Ulterior urmeaza o analiza la fata locului din partea unui membru activ AGN, iar concluziile acestuia sunt inaintate Comisiilor Regionale si Internationale intr-o serie de procese de revizuire si aprobare.

După admitere, toți membrii AGN furnizează o raportare anuală a activităților lor în curs de desfășurare, inclusiv pentru a confirma bunastarea activitatiilor curente profesionale și de reglementare.

Marea majoritate a membrilor noștri sunt supusi unei revizuiri periodice independente ca parte a regulilor locale de licențiere și reglementare.

Raportarile anuale ale membrilor, impreuna cu oricare alta evaluare independenta sunt luate in considerate urmarindu-se performantele fiecarui membru in furnizarea serviciilor catre client cat si a profilul de risc al activitatii acestora. Problemele care apar sunt urmărite indeaproape în funcție de necesități și se va actiona unde este relevant. In unele regiuni exista un program continuu de vizitare a membrilor. Suntem "excelenti", deoarece menținem standarde înalte de profesionalism si servicii in toate activitatile noastre.

Membrii AGN folosesc metodologii atat tehnice cat si orientate spre client pentru a satisface nevoile acestora, metodologii care sunt acceptate de autoritatile locale si de autoritatile de reglementare (acolo unde este cazul). AGN nu pune la dispozitie metodologii specifice.

Regimurile de control independente care decurg de la acordarea de licențe locale și a regimurilor de reglementare se aplică majorității membrilor AGN, iar AGN nu testează suplimentar aplicarea metodologiilor sau exercitarea hotărârilor profesionale in baza unui control al calității.

Membrii AGN nu împărtășesc o marcă comună sau denumire comercială, nu împărtășesc venituri sau profituri și nu sunt o "rețea", în sensul secțiunii 290 din Codul Etic al Profesioniștilor Contabili (Ediția 2014), publicat de Federația Internațională a Contabililor.

Accesați site-ul web AGN pentru a afla totul despre asociatia noastra globala: www.agn.org